ID-Life Coaching

Coaching er til dig, som ønsker et kærligt skub til at komme videre på områder, hvor du er kørt fast. Måske har du nogle vaner/mønstre, som hindrer dig i at gå den retning, du gerne vil.

Du kender sikkert til at du har besluttet, at du vil bryde et mønster, men der sker ingenting og det ender ud i, at du gør som du plejer.

I life coaching kan du få støtte og værktøjer til at bryde disse mønstre og hermed fremme din personlige udvikling. Det bringer dig frem til konkrete handlinger og indsigter til forandringer.

På bundlinjen betyder det et liv i større overensstemmelse med dig selv. Genfind din balance, få større livsglæde og overskud.

HVAD ER LIFE-COACHING?

Coaching er en af de mest effektive selvudviklingsmetoder, der findes i dag. Coaching betyder grundlæggende at træne dig til at finde dit fulde potentiale og at bruge dine ressourcer på bedste måde på en lang række områder.

Coaching er ikke terapi,

men en enkel og virkningsfuld metode, hvor vi holder fokus det, der kan hjælpe dig til at overkomme dine hindringer, så du kan leve i større overensstemmelse med dig selv. Vi kigger på situationer, som du ønsker anderledes og ser på, hvad du kan gøre fremover.

HVAD KAN LIFE COACHING BRUGES TIL?

I life coaching inddrager vi hele dit liv. Life coaching kan bruges både til det private liv og arbejdsliv samt skoleliv og bruges til at sætte skub i de områder, hvor det ikke rigtig fungerer. Det kan skabe grobund for den forandring, du ønsker. Udgangspunktet er dig selv.
Jeg arbejder især med stress og selvværd/selvtillid.

Måske vil du opleve at coaching ikke strækker nok i forhold til graden af din problematik, så giv ikke op. Måske er der behov for at inkludere terapi, og det vil vi vurdere undervejs.

HVORFOR BRUGE EN LIFE COACH?

Vi har alle nogle blinde punkter som gør, at vi i nogle områder af vores liv gang på gang havner i den samme uønskede situation. I et Coaching forløb kan jeg hjælpe dig med at finde de blinde punkter.

Det gør en stor forskel, at have en person, som kan støtte dig i at se nye muligheder og skabe en positiv forandring. Og ofte er det små forandringer, der skal til for at gøre en stor forskel. Og når du kommer i lignende problemstillinger igen, kan du bedre håndtere dem.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig.