Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at komme her fysisk, er sikker video-konference eller sikker telefon en mulighed.

Til video-konference bruger jeg google meet, som er en krypteret og dermed sikker forbindelse, som jeg har fået etableret gennem Danastar, min udbyder til sikker kommunikation. Meet kan også køres med flere personer. Når vi skal starte en session, sender jeg dig en mail lige inden, hvor du skal klikke på “deltag mødet” og følge den korte og nemme vejledning. Så har vi kontakt. Det bedste er at bruge en bærbar, men telefon og tablet er også mulig.

For at få sikker telefon skal telefonlinjen være på 4G.

Jeg har god erfaring med begge og tilbagemeldingerne er, at det føles rart og trygt. Så tøv ikke med at prøve/bruge dette. Ring endelig hvis du har spørgsmål hertil på 27858850.