ID Psykoterapi

Hvorfor psykoterapi

Psykoterapi er til dig, hvis du er i en periode af dit liv, som virker uoverskuelig eller uløselig eller på anden måde forringer din livskvalitet. Til dig som har brug for at komme videre i eller tilbage til livet.

Måske føler du dig ensom, nedtrykt, mindre værd, angstfyldt eller begrænset på anden måde. Måske oplever du sorg i forbindelse med sygdom eller dødsfald. Eller måske står du i en krise fx. sygemelding på grund af stress eller store forandringer i dit liv.

Via psykoterapi kan du lære at forholde dig til livet, som det nu engang er, og jeg kan støtte/hjælpe dig til at blive glad for at være den, du er og genopdage din indre kerne og værdi. Du kan lære at leve ud fra en dybere del af dig med en god kontakt til din visdom, dit hjerte, kraft og potentialer.

Psykoterapi kan også være til dig, som ikke er i krise, men som vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten personligt eller professionelt.

Hos ethvert menneske kan der være perioder, hvor vi føler os fastlåste og har har brug for støtte og hjælp til at komme videre.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en fordybende proces, hvor der fokuseres på de blokeringer du oplever i dit liv. Det øger din selvindsigt og giver dig dermed nye muligheder for erkendelse og accept og dermed mod og lyst til forandring og udvikling.

Det kan også være du bare har lyst til at kende dig selv på et dybere plan og udvikle dig personligt eller professionelt. Se gerne under selvudvikling i dybere personlig udvikling.

Nogle gange er det svært at få øje på, hvad problemet egentlig er. Andre gange er det svært at se, hvordan man egentlig løser det. Andre gange igen ved vi godt, hvad der skal til at løse problemet, men vi er bange for at tage skridtet eller vi tror ikke vi har det, der skal til.

Kontakt mig vedrørende psykoterapi?

Forløbet tilpasses i forhold til dine behov, og jeg bruger forskellige teknikker som fx formarbejde, indre barn, tegning, drømme arbejde etc.

Ring endelig for nærmere oplysning på telefon +45 27 85 88 50 eller se på de andre sider.

Kontakt mig