Privatlivspolitik

Ved at benytte id-coach-borup.dk accepterer du, at ID Coach Borup - v/ Hanne Borup behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få id-coach-borup.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata ID Coach Borup - v/ Hanne Borup behandler, og hvordan de behandles – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup respekterer alle ønsker om at holde personlige oplysninger privat, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder ID Coach Borup - v/ Hanne Borup sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at ID Coach Borup - v/ Hanne Borup ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger og personfølsomme data.

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Personfølsomme data kan være helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk, religiøs og filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssigt tilhørsforhold og seksuelle forhold.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og ID Coach Borup - v/ Hanne Borup.

Hvilke personoplysninger indsamles og behandles?

Du kan tilgå id-coach-borup.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Ved sessionerne indsamles og opbevares personfølsomme data udelukkende oplyst af dig som kunde/klient. Du afgiver dine oplysninger på eget ansvar og bliver vi enige om behov for oplysninger fra trediemand skal du give et skriftligt samtykke. Alt opbevares aflåst.

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig eller din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger id-coach-borup.dk;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med ID Coach Borup - v/ Hanne Borup på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Går til sessioner hos mig
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til ID Coach Borup - v/ Hanne Borup
ID Coach Borup - v/ Hanne Borup indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre id-coach-borup.dk og markedsføring fra ID Coach Borup - v/ Hanne Borup
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere din henvendelse
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til sessionerne hos mig
  • Til generel markedsføring

Dette for at kunne yde den bedste psykoterapi, coaching, massage og undervisning.

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personoplysninger deles i begrænset omfang med mit regnskabsprogram billy.dk for at kunne udskrive fakturaer. Når du sender en besked via min hjemmeside er den sikret gennem standoutmedia A/S. Når jeg svarer på din henvendelse gennem min mail outlook.com, vil din mail se lidt anderledes ud, fordi den er krypteret/sikret. Der vil stå, at du har modtaget en krypteret mail fra Hanne Borup. Du skal trykke på “klik her” for at sikre korrespondancen. Dine personlige oplysninger i disse forbindelser opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken ID Coach Borup - v/ Hanne Borup eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af ID Coach Borup - v/ Hanne Borup selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på id-coach-borup.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på ID Coach Borup - v/ Hanne Borup’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på id-coach-borup.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt ID Coach Borup - v/ Hanne Borup og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på ID Coach Borup - v/ Hanne Borupvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Det fysiske materiale såsom noter i forbindelse med sessionerne opbevares aflåst.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra ID Coach Borup - v/ Hanne Borup slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod 5 år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Sikkerhedsbrud og datalækage tages meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra ID Coach Borup - v/ Hanne Borup interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre dig bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra ID Coach Borup - v/ Hanne Borup eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra ID Coach Borup - v/ Hanne Borup, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os skriftligt

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os skriftligt

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

ID Coach Borup - v/ Hanne Borup forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores eventuelle nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra ID Coach Borup - v/ Hanne Borup slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.