Coaching forløb

HVAD SKER DER, NÅR JEG KOMMER TIL COACHING?

Der tages udgangspunkt i dit aktuelle liv og de situationer, som du går og tumler med, og der arbejdes med at udfolde dine potentialer på de livsområder, som du måtte have lyst til at arbejde med. Det vil sige vi kigger på, hvad du kan gøre fremadrettet.
Jeg følger selvfølgelig de etiske standarder og har tavshedspligt.

HVOR LÆNGE SKAL JEG GÅ TIL COACH?

Et forløb tilpasses dine behov, og kan derfor være af kortere eller længere varighed og afstanden mellem sessionerne afstemmes i forløbet.
Min opgave som Coach er at støtte dig i dine mål og udfordre dig til at se dine hindringer ud fra nye vinkler. Måske bliver du overrasket over, at selv den mest fastlåste situation kan være overskuelig og enkel, når man ser det med andre øjne.

HVOR FOREGÅR DET?

Du kan vælge mellem coaching hos mig eller via telefon. Eller det kan foregå i virksomheden.

En Coaching session hos mig varer ca.1-1½ time pr. gang medmindre andet aftales. Den første gang skal du regne med ca. 1½ time, hvorefter vi planer et evt. videre forløb.

Du kan også vælge telefoncoaching. En session med telefon Coaching varer 1 time pr. gang – medmindre, der aftales andet.

Du kan også få opfølgende telefoncoaching af ½ times varighed. Den er tænkt som en booster, hvis der et ekstra behov, til korte spørgsmål, akutte situationer eller hvor du ikke kan nå at komme hos mig.

På virksomheden er varigheden også 1-1½ time pr. gang.

AFBUD

Afbud er noget, der så vidt muligt skal undgås, så forløbet kan være kontinuerligt og for at få det største udbytte. Erfaringsmæssigt giver det bedst. Der kan være tidspunkter, hvor du ikke har lyst til at komme, det kan være fordi, vi er ved noget centralt. Kom alligevel og lad os tale om det. Min erfaring er, at du hurtigere vil komme igennem de problemer du slås med.

Afbud skal ske senest 24 timer før.  Har du tid en mandag skal du melde afbud senest fredag. Der er lukket i weekenden. Ved for sen afbud kræves der betaling for fuld session. Se i øvrigt under “husk afbudsregler” her i højre side.

FORSINKELSE

Hvis du ikke møder op til aftalen, vil jeg kontakte dig, og vi aftaler, hvad vi så gør. Jeg vil bede om fuld pris.