Dybere personlig udvikling

HVAD ER DYBERE (TRANS)PERSONLIG UDVIKLING

Det handler om genforening med dit unikke selv, hvor du kan være integreret med dig selv. Vi går dybere ind i dit spirituelle selv og udvider definitionen af, hvem du egentlig er. For at det ikke skal blive for flyvsk, er det vigtigt at forstå, at transpersonlige tilstande er den dybeste del i, hvad du i virkeligheden ER.

  • Måske har du erkendt, at du ikke kun er din krop, følelser, tanker og relationer. Og måske ej heller dit ego. Her må vi så se på bevidsthed og energi som en sanset, erkendt virkelighed. Måske mærker du en dualitets-krise mellem personligheden og sjælen.
  • Måske oplever du kraftige informationer og energistrømninger er kommet ind i dit liv, hvor du har brug for øget bevidsthed og modenhed ind i dette felt.
  • Måske oplever du, at dit ego mister mere og mere betydning og føler dig alene eller ensom i denne fase.
  • Måske er du bange for, at der er noget galt og ikke kan finde støtte i dine omgivelser.

STÅ IKKE ALENE

Når vi har oplevet glimt af den mere egoløse tilstand kan det efterlade stress og forvirring i sindet, så stå ikke alene i denne proces. Det kræver både grounding og bevidsthedsmæssig vågenhed at kunne rumme og omsætte disse tilstande.

NÅR DU KOMMER HER

Som ID psykoterapeut fokuserer vi på, at lade selvets visdom bryde frem og at samarbejde med denne visdom. Ofte søger vi efter enhed og sandhed, så vi kan finde hjem til os selv og finde et hvilested inden i os selv.

Vi kigger på, hvad du bærer rundt på, som bliver ved med at holde dig tilbage til dit dybeste lys, så din indre autoritet og forbundethed komme frem i DIT selv. Udfordringen kan ligge i at have tillid til vores dybere selv.

Den transpersonlige virkelighed inkluderer oplevelsen af Selvet, opmærksomhed, vækkelse af potentiale og mening. Der lægges vægt på indre frihed, så du oplever det, der giver dig meningsfylde og sandhed.

Ring og hør nærmere eller skriv til mig via kontakt.